Heden seizoensluiting. Gesloten van 31 oktober 2023 t/m 21 maart 2024

VOORZIENINGEN


VOLOP PLEZIER VOOR JONG & OUD

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen tijdens de vakantie! Ze kunnen heerlijk samen spelen met hun vakantievriendjes en –vriendinnetjes in één van de speeltuinen, het zwembad en op het sportveld.
Van half juli tot en met half augustus is er een actief en gezellig animatieteam aanwezig van Toprecreatie welke zorgt voor de leukste activiteiten. Hierbij is volop aandacht voor sport, spel, dans, theater, show, muziek en creativiteit. Het programma is gevarieerd en er is aandacht voor alle leeftijden. Buiten het seizoen worden er ook allerlei gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een kinderbingo. 

Ook voor volwassenen is er genoeg te beleven op de camping. Zo worden er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd, zoals bingo, pubquiz, live muziek, dansavonden en een zomermarkt.

VERWARMD BUITENBAD

Centraal gelegen op de camping vindt u het verwarmde zwembad en peuterbad, welke is geopend van medio mei tot begin september. Het gebruik van het zwembad is kosteloos voor gasten van de camping en biedt verkoeling op warme zomerdagen!

De camping biedt u twee zwembaden; namelijk een groot bad van 1,40 m diep en een kinderbad van 0,40 m diep. Het zwembad wordt omringd door een  zonneterras met ligstoelen.
In de zomer worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het zwembad, zoals een spetterende zwembaddisco!


Het zwembad is onbewaakt en gebruik van het zwembad is op eigen risico.

SPORTIEF GENIETEN OP DE CAMPING

Lekker een uurtje tennissen in de buitenlucht; voor de sportieve gast is er op de camping een tennisbaan. De camping biedt zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid om gebruik te maken van de tennisbaan.

De tennisbaan is geopend voor campinggasten en gasten van buiten de camping. De tennisbaan kan voor €8,50 per uur worden gereserveerd op de receptie, waar eveneens rackets en ballen te huur zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf rackets en ballen mee te nemen! Het sportveld is vrij toegankelijk voor alle gasten.


In het zomerseizoen worden er regelmatig sportactiviteiten georganiseerd op het sportveld door het animatieteam.