BAKKER/SUPERMARKT

HET BAKKERTJE OP DE CAMPING


De bakker op de camping is geopend in de weekenden, feestdagen en hoogseizoen van 8.00 uur tot 12.00 uur voor een ruim assortiment aan verse broodjes, croissantjes, stokbroden en lekkers voor bij de koffie.

Daarnaast  vindt u in zijn winkeltje ook een aantal vergeten boodschappen.


SUPERMARKT PORT GREVE

Op 200 meter van de camping vindt u Port Greve, een supermarkt met een ruim assortiment kruidenierswaren, regionale streekproducten en een compleet vers assortiment. Naast de supermarkt is aangrenzend een shop met speelgoed en een klein assortiment campingartikelen. De supermarkt is elke dag geopend en via onderstaande button kunt u de openingstijden bekijken.

SUPERMARKT SPAR BROUWERSHAVEN

In Brouwershaven vindt u de Spar supermarkt (3,5 kilometer van de camping). De supermarkt biedt u een ruim assortiment aan groente en fruit, vlees, diepvries, zuivel, kaas en vleeswaren. Op de Markt kunt u gratis parkeren. Via onderstaande button kunt u de openingstijden bekijken.

SUPERMARKT PLUS SCHARENDIJKE

Op circa 4 kilometer van de camping vindt u in Scharendijke de Plus supermarkt. Deze supermarkt heeft een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van wijnen. De supermarkt heeft een ruime parking, en speciale parkeerplaatsen voor campers. Aangrenzend aan de supermarkt vindt u The Read Shop met o.a. drogisterij, tijdschriften en (vakantie)kaarten en een bloemenhoek. Via onderstaande button vindt u de openingstijden en meer informatie.