Heden seizoensluiting. Gesloten van 31 oktober 2023 t/m 21 maart 2024

ACTIVITEITEN


EINDELOOS SPEELPLEZIER

Kinderen kunnen heerlijk samen spelen met hun vakantievriendjes en –vriendinnetjes in één van de speeltuinen. Op Camping Den Osse zijn meerdere speeltuinen, welke gelegen zijn op het gras of in het zand. Met meerdere speeltoestellen hoeven kinderen zich geen moment te vervelen! Ze kunnen volop schommelen, klimmen, klauteren, glijden en roetsjen. In de speeltuin vooraan de camping is ook een jeu de boules baan gelegen, alsmede een tafeltennistafel en een voetbalspel.

DUIK IN DE GREVELINGEN

Maak kennis met de Zeeuwse onderwaterwereld met Duikschool Sealand Diving, welke gevestigd is op onze camping. Als u kennis wilt maken met het onderwaterleven, biedt Sealand Diving de Grevelingen Experience aan. In deze belevenis gaat u onder begeleiding van een professional het Grevelingen in. Deze ééndaagse ervaring is zeker een aanrader! Sealand Diving biedt ook een tweedaagse gecertificeerde PADI Open Water Cursus. Onder leiding van een professionele begeleiding kunt u binnen 2 tot 3 dagen uw officiële duikbrevet in de Grevelingen halen. Duiken in de Grevelingen is een belevenis op zich! Het meer staat namelijk bekend om haar vele schitterende en unieke planten en dieren. Het water is hier veelal mooi helder en de duiklocaties in de buurt van de camping zijn uitstekend gefaciliteerd. 

ONTSPANNEN VISSEN OP DE CAMPING

Camping Den Osse biedt een fijne vakantie voor gasten die graag vissen! Op de camping zijn drie visvijvers gesitueerd met volop vis. U bent als campinggast van harte welkom om uw hengel uit te gooien in het water. Een visvergunning is niet nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijvers. Alle vijvers zijn vrij bereikbaar en langs het water staan enkele bankjes. U kunt heerlijk ontspannen in een gezellige campingsfeer aan de vijver. Naast de vissen zijn in de vijvers ook kikkers en watervogels te vinden, evenals prachtige lelies en andere waterplanten.


  • U wordt vriendelijke verzocht om de vis na het vangen direct terug in de vijver te plaatsen, de vissen zijn niet bedoeld voor consumptie.

  • Van een ieder wordt verwacht geen afval e.d. achter te laten bij de visvijvers.

  • De vissen in de visvijver mogen niet gevoerd worden. Ook niet met voerkorfjes aan feederhangers en winckle pickers.

  • Hengels met elektronische beetmelding zijn niet toegestaan.

  • Het vissen op roofvis met levend aas of kunstaas is verboden.

  • Om beschadiging van de vis tegen te gaan, mag er geen leefnet gebruikt worden.